Trudy Jongenotter

Trudy Jongenotter

Directrice-eigenaresse  kinderopvang ‘t Pippi Huis

Email Trudy: info@pippihuis.nl

Ik ben moeder van twee puber-kinderen. Mijn vriend woont in de Elzas in Frankrijk waar ik dan ook geregeld naar toe ga om het Franse platteland te mogen beleven!

Ik ben opgegroeid in Den Haag. Mijn moeder heeft zich altijd ingezet voor kinderen die het moeilijk hadden. Ze zorgde voor hen, voor mijn zus, mijn broers en mij met veel liefde en toewijding. Als ik daar aan terug denk, dan is zorg en opvang mij  ‘met de paplepel ingegoten’. Toch koos ik in mijn jonge jaren een hele andere richting, namelijk HBO facility management. Maar na jaren als facility manager gewerkt te hebben, voelde ik een bepaald gemis….

Ik wilde weer kindjes in mijn huis, een groot gezin!

In 2006 ben ik in als franchise-onderneemster begonnen met gastouderopvang met een antroposofische grondslag. ik ben in 2015 zelfstandig doorgegaan onder de naam ’t Pippi Huis! Naast mijn werk in ’t Pippi Huis vang ik een keer per maand kinderen op met een handicap (logeerweekend). Zo kunnen de ouders even bijkomen van de zorg voor hun kind.

Om dit werk te kunnen doen, heb ik naast mijn SPW4 en HBO pedagogiek en management (in opleiding), vele studies en cursussen gevolgd zoals: HBO facility management, holistische peuter- en kleuteryoga, sherborne pedagogiek, basis psychologie en sociologie, zintuigontwikkeling en spel.